Bulgarije Sunrise Blue Magic Resort

Obzor Zwarte Zee | Bulgarije

Ligging: Sunrise Blue Magic Resort Nabij Obzor
Het prachtige Sunrise Blue Magic Resort ligt op ongeveer 30 meter van het openbare strand en op circa 3 kilometer van het gezellige centrum van Obzor. Het hotel biedt tegen een kleine vergoeding een shuttleservice aan naar Obzor.

Faciliteiten: Sunrise Blue Magic Resort
Het nieuwe Sunrise Blue Magic Resort heeft de 250 kamers verdeeld over één gebouw met 6 verdiepingen en 3 liften. Er is een lobby met zitjes, een bagageruimte en een 24-uursreceptie.
Voor een hapje of een drankje kun je terecht in het buffetrestaurant met internationale gerechten, het à-la-carterestaurant (geopend van 01-06 t/m 31-08 en vooraf reserveren) en 2 bars.
In de tuin ligt een groot zwembad, een apart kinderbad, een zonneterras en een zonneweide waar je gratis gebruik kunt maken van de ligbedden, parasols en de badhanddoekenservice. Op het strand zijn de ligbedden en parasols ook gratis.
Sunrise Blue Magic Resort biedt tegen betaling een wasservice, winkeltjes, een doktersservice en een kapsalon. Je huurauto kun je gratis parkeren op het privé parkeerterrein. In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Zij kunnen zich 6 dagen per week vermaken bij de miniclub (4-12 jaar) en de minidisco en er is een speeltuintje.

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

All Inclusive

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later