Griekenland Pelekas Monastery (ex Mayor Pelekas Monastery)

Pelekas Corfu | Griekenland


Luxehotel op een droomlocatie. Geniet van de gastronomische veelzijdigheid, de Griekse hartelijkheid en de uitstekende service. Ontdek de voordelen van de westkant van Corfu in al zijn facetten. Het uitgebreide amusementsprogramma en het kinderentertainment in dit hotel combineren luxe en familieplezier op een perfecte manier.

Ligging
Op een heuvel met een prachtig panorama-uitzicht op de turkooisblauwe zee, net boven het zandstrand van Kontogialos-Pelekas. Het centrum van Pelekas met bars en restaurants ligt op ca. 2 km, hotelshuttle inbegrepen.

Faciliteiten
Modern, zeer goed onderhouden hotelcomplex bestaande uit een hoofdgebouw en verschillende bijgebouwen. Zwembad, diverse terrassen, ligbedden, parasols en handdoeken bij het zwembad en op het strand inbegrepen, Zwembad- en strandbar. Elegant ingerichte lobby met receptie, lobbybar met prachtig uitzicht, hoofdrestaurant, 3 à-la-carterestaurants (mediterraan restaurant "Olive Tree" en internationaal restaurant "Pergola" inclusief, Grieks restaurant "Tortuga" tegen betaling), basis-wifi (inbegrepen). Griekse categorie: 5 sterren, 181 kamers.

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Half-pension

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later