Griekenland Talea Beach

Bali Kreta | Griekenland

Inleiding
Op zoek naar een fijne accommodatie voor een ontspannen vakantie in Bali op Kreta? Wij hebben het perfecte hotel voor u! Talea Beach is een heerlijk hotel, wat bestaat uit diverse gebouwen, waar een relaxte sfeer hangt en de Griekse gastvrijheid goed te merken is. Het vriendelijke personeel doet er absoluut alles aan om u een onbezorgde en onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Talea Beach hotel bevindt zich in het voormalig vissersdorpje Bali, dat is uitgegroeid tot een populaire toeristenbestemming. Het Griekse Bali heeft 4 mooie zandstranden waar u gemakkelijk ligstoelen en parasols kunt huren. U treft het helemaal met deze accommodatie want Talea Beach hotel bevindt zich direct (door middel van een trap) aan het prachtige zandstrand.
Daarnaast bevindt het hotel zich op loopafstand van diverse gezellige restaurantjes waar u lokale lekkernijen kunt proeven.

Naast de ideale ligging beschikt Talea Beach hotel over nette kamers en zijn er faciliteiten voor jong en oud. De kinderen vermaken zich in het peuterbad of in de speeltuin terwijl u een duik neemt in het zwembad of een potje tennis speelt op de tennisbaan. Aan het begin van de avond kunt u vanaf uw balkon of terras de ondergaande zon zien en onder het genot van een lekker glaasje wijn proosten op deze heerlijke vakantie.

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

All Inclusive

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later