Indonesie Panorama van Indonesië (JI)

Rondreizen Indonesië | Aanbod Rondreizen Indonesië | Indonesië

Inleiding
Een zeer complete rondreis over de eilanden Java en Bali inclusief Nederlandssprekende gids, vele excursies, entreegelden, uitstekende accommodaties en een rondreis over Bali.

Dag 1: Jakarta
Na aankomst op de luchthaven van Jakarta wordt u verwelkomd door uw Nederlandssprekende gids. Jakarta is een reusachtige metropool met ruim 13 miljoen inwoners. Er is een opvallende tegenstelling tussen het oude stadsgedeelte in het noorden en het meer ontwikkelde zuiden, waar zich moderne winkelcentra en de nieuwste kantoorgebouwen bevinden. Na aankomst in uw hotel kunt u even uitrusten en u opfrissen.

Dag 2: Jakarta - Bandung (ca. 180 km)
Na het ontbijt maakt u een korte stadstour door Jakarta en ziet  o.a. de oude haven Sunda Kelapa, het Fatahilah plein, het hart van het voormalige Batavia, het moderne centrum van Jakarta en maakt u een fotostop bij het nationaal monument Monas, gelegen op het Vrijheidsplein. Aansluitend vervolgt u uw reis naar Bogor, het voormalige Buitenzorg, waar u de beroemde botanische tuin bezoekt en geniet van meer dan 15.000 verschillende tropische planten. In de middag passeert u de Puncak Pas op weg naar Bandung. Verkeersdrukte op de pas kan soms de reden zijn om via de tolweg naar Bandung te rijden.

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Verzorging volgens beschrijving

Reisduur

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later