Spanje Alannia Salou (ex La Union)

Salou | Costa Dorada | Spanje

Inleiding
Bij Alannia Resort in Salou is het genieten voor het hele gezin! Er is zeker voor ieder wat wils. In het wellnesscenter kunt u helemaal ontspannen, geniet van de Spaanse zon terwijl de kinderen te vinden zijn bij één van de glijbanen bij het zwembad of lees een boek op terwijl u nipt aan een lekker drankje. Voor de sportievelingen is er een fitnessruimte, waar de spieren opgewarmd kunnen worden. Alannia Resorts in Salou is niet alleen modern, maar heeft ook haar ogen gericht op duurzaamheid. Kortom, zorgeloos genieten tijdens uw zonvakantie in Salou samen met uw reisgenoten.
Het resort is perfect gelegen nabij het centrum van Salou, waarbij PortAventura World en Ferrari Land goed te bereiken zijn. De kamers zijn ruim en hebben een perfecte combinatie van design en comfort, deze kamers zijn uitgerust met alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf in Salou.

Het resort biedt dagelijks diverse activiteiten aan voor jong en oud, zo heeft iedereen het gegarandeerd naar hun zin. Niet alleen het grote aanbod in faciliteiten zorgt voor een fijn verblijf van voorgaande gasten, zo zeker ook het vriendelijke personeel van Alannia Resort. Het team staat graag voor u klaar en zien uw aankomst bij het resort in Salou tegemoet!

Faciliteiten

  • Aanbieding

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Logies/ontbijt

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later