Verenigde-staten DT Geological Wonders (JI)

Rondreizen Verenigde Staten | Aanbod Rondreizen Verenigde Staten | Verenigde Staten

Inleiding
Tijdens deze korte rondreis ontdekt u toch meer dan 350 km van de prachtige natuur rondom de kronkelige bergwegen van het noordwesten van Amerika.


U haalt uw huurauto op op de luchthaven en rijdt naar uw hotel in de stad. De rest van de dag kunt u gebruiken voor een eerste verkenning van deze gezellige stad. U kunt bijvoorbeeld een wandeling maken door Liberty Park, een bezoek brengen aan Temple Square en de Tabernacle waar u meer te weten komt over het heden en het verleden van de Mormonen of een dagje heerlijk shoppen. U heeft één overnachting in Salt Lake City.


U reist vandaag door Grand Teton National Park, onderdeel van de Rocky Mountains. Het park is genoemd naar de Grand Teton, die met 4197 meter de hoogste berg van het park is. De bergketen domineert het landschap door de besneeuwde toppen die hoog uitsteken boven het bergachtige terrein met kraakheldere meren. Aansluitend rijdt u verder door de weiden van Jackson Hole, gelegen in de staat Wyoming, voor uw overnachting. In deze ‘Cowboystaat’ wonen al meer dan 12.000 jaar mensen en men heeft van deze prehistorische indianen veel sporen teruggevonden in verborgen grotten, in de grote bossen en op de open plateaus van deze staat. Wyoming is een ware archeologische goudmijn.

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Verzorging volgens beschrijving

Reisduur

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later