Zuid-afrika 14d PRR Kaapse Familievakantie (JI)

Rondreizen Zuid-Afrika | Aanbod Rondreizen Zuid-Afrika | Zuid-Afrika

Inleiding
Op zoek naar een onvergetelijk avontuur in Zuid-Afrika geschikt voor het hele gezin? Wij hebben de ideale privé rondreis voor u samengesteld!


U vliegt vandaag van Amsterdam naar de luchthaven van Kaapstad. Na aankomst heeft u een transfer naar uw centraal gelegen aparthotel waar u de komende 3 nachten verblijft.


Met de majestueuze Tafelberg op de achtergrond is Kaapstad één van de mooiste steden ter wereld. Het is een ontzettend veelzijdige vakantiebestemming, met voor iedere reiziger wat wils. Bezoek de Tafelberg zodra het helder is, proef typische Afrikaanse lekkernijen op een foodmarket, maak een boottocht naar Robben Island of pak een terrasje op het gezellige V&A Waterfront. En als u daar toch bent, het Two Ocean Aquarium is ook echt een must-do voor kinderen, plan hier zeker tijd voor in!
De beste manier om de stad te verkennen is per hop on hop off bus (inclusief in uw reissom), de rode lijn is hiervoor het meest geschikt. Er zijn 15 stops op deze route langs onder andere het Victoria & Alfred Waterfront, de Tafelberg, de stranden van Camps Bay en het gezellige Long Street.

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Verzorging volgens beschrijving

Reisduur

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later