Zuid-afrika 15d PRR Het beste van het Zuiden - (JI)

Rondreizen Zuid-Afrika | Aanbod Rondreizen Zuid-Afrika | Zuid-Afrika

Inleiding
Ontdek in ruim 2 weken tijd de hoogtepunten van ‘het Suide’ van Zuid-Afrika. Naast Kaapstad, verkent u de wereldberoemde Wijn- en Gardenroute en gaat u op safari in het Addo Elephant National Park.


U vliegt vandaag van Amsterdam naar Kaapstad. Na aankomst op de luchthaven wordt u naar uw hotel in het centrum van Kaapstad gebracht waar u 3 nachten verblijft.



Na het ontbijt haalt u uw huurauto op bij een kantoor in de buurt van uw verblijf en gaat u op pad om Kaapstad en omgeving te ontdekken! Met de majestueuze Tafelberg op de achtergrond is Kaapstad één van de mooiste steden ter wereld. Levendig en ontspannen is de stad als geen ander. De locatie is fabuleus, te midden van Nationale Parken, welke van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid zijn. De interessante 350-jaar oude geschiedenis van Kaapstad, de verscheidenheid aan historische en moderne gebouwen, de multiculturele flair, het maritieme karakter van de stad, de ontspannen levensstijl van de inwoners en het bruisende Victoria & Alfred Waterfront dragen bij aan de bijzondere aantrekkingskracht van deze stad. Geniet van de zon op het strand van Camps Bay of relax in één van de vele cafeetjes aan de boulevard. Op korte afstand van de stad vindt u het kleurrijke Kirstenbosch Gardens, herhaaldelijk uitgeroepen tot één van de mooiste botanische tuinen ter wereld. Maar ook een bezoek aan Kaap de Goede Hoop, Robben eiland en de pinguïns op Boulder’s Beach is zeer aan te bevelen.
Bij uw verblijf in Kaapstad is een city tour per Hop-on Hop-off bus inbegrepen. Ga bovenin de bus zitten en laat alle pracht en praal aan u voorbij trekken! Deze tour bus stopt tevens bij het opstappunt naar de Tafelberg. Wanneer de Tafelberg geen “tafelkleed” heeft, wat wil zeggen dat het geen wolkendek over de top gespreid heeft, is het advies om dit wereldwonder direct te “beklimmen”. U bereikt de top via een kabelbaan, waar vandaan u geniet van een spectaculair uitzicht over de stad en de oceaan.

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Verzorging volgens beschrijving

Reisduur

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later